BEDRIJFSTOESTELLEN
nl   fr  

WIRBEL Rapid 15  Schrobmachine

 

De Rapid 15 is een kleine betrouwbare schrobmachine geschikt voor het reinigen van kleine tot middelgrote oppervlakten.
De Rapid 15 E 38 is gevoed via het spanningsnet, voor het continue gebruik zonder onderbreking.
De Rapid 15 M 38 BC versie beschikt met zijn onderhoudsvriendelijke 24V gel-batterij en een uiterst efficiënte mechaniek over een grote autonomie (1u).
De Rapid 15 M 38 "Long Run" is uitgerust met een extra krachtige pure-lead batterijen voor het reinigen van middelgrote oppervlakten die meerdere malen per dag dienen gereinigd te worden. Deze machine kan tot 2uur lang gebruikt worden en terug opgeladen worden in slechts 1,5 uur, zonder gevaar voor het beinvloeden van de batterij (geen “geheugen-effect”).

Intuïtief goed geplaatste bedieningselementen, de verstelbare bedieningsbeugel, het grote tankdeksel voor het gemakkelijk nakijken en reinigen van de vuil watertank, het ergonomische design, de centraal gepositioneerde borstel, allemaal dragen ze bij tot een uiterst groot gebruiksgemak en manoeuvreerbaarheid wat het mogelijk maakt efficiënt dicht bij muren en obstakels te kunnen reinigen.

  Rapid 15 M 38 BC Rapid 15 M 38
Long Run
Schrobbreedte 385 mm
Max. werkoppervlakte 1100 m²/u
Autonomie 1u 2u
Zeepwatertank 16 l.
Vuilwatertank 22 l.
Borstels 1x Ø385mm
Voeding 2x 12V
Gewicht 40kg
   
 
   
  TERUG

Orego bvba - 9700 Oudenaarde - ©
Veegmachines, schrobmachines, industriële stofzuigers, waterzuigers, electronische insectenverdelgers, goederenopslag, intern goederentransport